Klaasfeest 2023


Liefste Kinderen,

Beste ouders,

Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen na een lange afwezigheid op zaterdag 2 december 2023 de brave kinderen in studentenresto “De Brug” (Sint- Pietersnieuwstraat 45, naast de parking van het Rectoraat).

Magic Michael zal zoals elk jaar zijn uiterste best doen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen met een fantastisch optreden met grappen en grollen. En zoals gewoonlijk kunnen de kindersnoetjes door het professioneel grime team gratis veranderen in wonderlijke gezichtjes waar iedereen gelukkig van wordt.

Versgebakken chocoladekoeken, pannenkoeken en kinderdrankjes zijn in deze dure tijden voorzien aan nog steeds democratische prijzen. Natuurlijk zijn er ook dranken voor de grote mensen aanwezig aan kleine prijzen. Onze tombola waar zowaar iedereen prijs heeft zal er ook weer zijn. Komt U naar ons onvergetelijk klaasfeest dan dient u hiervoor wel in te schrijven (onder uw eigen naam als KBP-lid). De parking van het Rectoraat, Sint- Pietersnieuwstraat 25, zal gratis ter beschikking staan.

Wie krijgt een Klaasgeschenk?

Kinderen geboren tussen 01.01.2015 en 31.12.2022 en waarvan één van de ouders lid is van onze personeelsvereniging. Kinderen tussen 8 en 14 jaar krijgen een gratis filmticket aangeboden indien ze zijn ingeschreven en aanwezig zijn op het feest met kleinere zus of broer. Deze kaarten zijn ook het ganse jaar door te verkrijgen.

Het bestuur van jullie personeelsbond hoopt jullie talrijk te mogen ontvangen op het leukste kinderfeest van het jaar.

Gegevens

Datum: 2 december 2023
Locatie: Studentenrestaurant De Brug

Inschrijven