Les Misérables

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Geschreven door Victor Hugo. Een musical die je gezien moet hebben!

Na 25 jaar keert Les Misérables terug naar België. Deze wereldwijd bejubelde musical brengt het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. De vernieuwde eigentijdse, spectaculaire versie uit Londen van Cameron Mackintosh zal met een Vlaamse cast in het najaar van 2023 neerstrijken in Antwerpen en Gent. Voor deze nieuwe productie van Les Misérables gaat Studio 100 een nauwe samenwerking aan met De Graaf & Cornelissen Entertainment en Van Lambaart Entertainment.

Uw Personeelsbond heeft 50 kaarten Cat. 1 aan groepstarief gereserveerd.

DE INSCHRIJVINGEN LOPEN HELAAS MAAR TOT 31 MAART

We verwachten jullie om 19u15 aan de ingang van de Capitole waar de gereserveerde kaarten worden uitgedeeld.

De reservatie telt pas na betaling op BE73 0011 5800 1760.

Gegevens

Datum: 16 november 2023
Locatie: Capitole Gent
Prijs lid: 64 euro
Prijs niet-lid: 64 euro

Inschrijven