Musical “A Christmas Carol”

We bieden met deze versie van ‘A Christmas Carol’ opnieuw een familievoorstelling die voor warmte zal zorgen in de gezelligste tijd van het jaar. Dat is stilaan een traditie bij ons en ééntje die we graag koesteren Dit najaar kruipt Lucas Van den Eynde in de huid van de verbitterde Ebenezer Scrooge in een gloednieuwe Vlaamse musicalversie van de kerstklassieker ‘A Christmas Carol’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens.

Dat Viktor Kryeziu en Mauro Degroote, die beide eerder dit jaar al furore maakten als Charlie Bucket in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, de iconische rol van Tiny Tim zullen vertolken, was al bekend. Maar naast hen is er nog extra jong talent om de cast van ‘A Christmas Carol’ te versterken.

Voor bankier en wisselaar Ebenezer Scrooge draait bijna zijn hele leven alleen maar om geld. Liefde, familie en vriendschap lijkt hij te verafschuwen. Op kerstavond stemt Scrooge onwillig in met een vrije dag voor zijn boekhouder Bob Cratchit, zodat Bob Kerstmis kan vieren met zijn gezin. Scrooge krijgt diezelfde avond het bezoek van de geest van zijn vroegere zakenpartner Jacob Marley. Die waarschuwt hem voor zijn lot als rusteloos, ronddwalend spook, indien hij zijn leven niet verandert. Ook de Geesten van Voorbije Kerstmis, Kerstmis Nu en Toekomstig Kerstmis passeren de revue bij Scrooge. Zij brengen hem tot nieuwe inzichten en hij verandert zijn leven drastisch. Scrooge wordt weer de zachtaardige en ja, zelfs vrijgevige man die hij was voor de dood van zijn geliefde Emily.

Uw Personeelsbond heeft 50 kaarten Cat. 2 gereserveerd aan groepstarief: leden en niet leden 47€.

DE INSCHRIJVINGEN LOPEN TOT 15 NOVEMBER

We verwachten jullie om 18u45 aan de ingang van zaal Capitole (Gent)

waar de gereserveerde kaarten worden uitgedeeld.

De reservatie telt pas na betaling op BE73 0011 5800 1760 en inschrijving via onze website.

Gegevens

Datum: 14 december 2023
Uur: 18:45
Locatie: Capitole Gent
Prijs lid: 47 euro
Prijs niet-lid: 47 euro

Inschrijven