Musical Red Star Line “De gouden horizon”.

VOLZET

Nieuwe namen hoofdcast en kaap van 100.000 tickets voor nieuwe Studio 100 Spektakel-musical.

Met hun hele leven gepakt in enkele koffers, nemen miljoenen mensen vanaf 1800 de boot vanuit Europa naar het beloofde land. De reis naar de Nieuwe Wereld begint in de historische havenloods van de Red Star Line rederij in Antwerpen. Op deze plek vertrokken twee miljoen Europeanen die moedig of wanhopig genoeg waren om hun oude leven achter te laten, op zoek naar een beter bestaan.

Op 17 oktober stelde Studio 100 enkele nieuwe namen van de hoofdcast voor van de nieuwe spektakel-musical Red Star Line. Net zoals bij de vorige succesproductie 40-45, zijn er ook nu weer twee acteurs gecast per rol. Bezieler Gert Verhulst en regisseur Frank Van Laecke zijn alvast in de wolken over de groep acteurs die ze samen konden brengen voor deze megaproductie. Daarnaast werd ook bekend gemaakt dat er inmiddels al meer dan 100.000 tickets de deur uit zijn. De wereldpremière is voorzien voor 19 maart 2023.

Verrassende namen
Studio 100 kan rekenen op een reeks van topnamen om deze productie tot leven te brengen. De rol van Walter, een Vlaamse ondernemer in New York, wordt gespeeld door Peter Van den Begin en Peter Van de Velde. Carry Goossens en Frans Van der Aa spelen de rol van Walter’s boekhouder Maurice. De jonge talenten Charlotte Boudry en Charlotte Verduyn spelen de rol van Louise, de dochter van Walter. 

Naast deze nieuwe namen was reeds bekend dat de sterkhouders van de vorige productie Jelle Cleymans en Jonas Van Geel opnieuw aan boord zijn. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

Van de 100.000 kaarten die reeds verkocht zijn, zijn er 50 voor ons. Indien deze vlug zijn verkocht kan ik er in november nog bijbestellen om eventueel een tweede bus in te leggen dus vlug inschrijven is de boodschap.

Onze voorstelling is voorzien in Puurs op 6 april 2023 om 20u30.

Prijs incl. vervoer H&T

Leden en gezinsleden: 80€

Niet leden: 90€

De bus of bussen vertrekken stipt om 18u30 aan de P&R Gentbrugge onder de E17.

Gegevens

Inschrijven